2021-01-18

Arbetar du också på distans?

Arbetar du på distans? Vi erbjuder kurser i att hålla bättre digitala möten, organisera avancerade digitala möten och i att jobba bättre tillsammans digitalt.

Just nu arbetar många på distans hemifrån. Hur påverkar det dig och din arbetsprestation? Är du nöjd med hur ditt digitala samarbete fungerar? Vilka är de viktiga skillnaderna och likheterna mellan att mötas på distans och live?

Dessa frågor och många fler kommer du att få svar på från våra (digitala) kurser i vår. 

Jobba bättre tillsammans (även på distans)

Efter den plötsliga övergången till distansarbete för många i våras har de flesta kommit en god bit på vägen i nya sätt att arbeta. Men med tiden kryper nya utmaningar på oss och du kanske är en av dem som känner att ”det här borde vi kunna göra ännu bättre”? Detta är din chans!

Håll bättre digitala möten

Bli bekväm med att leda och presentera i distansmöten. Teknik, deltagarkontakt och energi, presentationsvanor, produktivitet och möteslogistik. Med distansmöten följer nya utmaningar som kursen hjälper dig att hantera för att driva produktiva och positiva distansmöten.

Organisera avancerade digitala möten

Webbinarier och digitala föreläsningar är mer lika TV-produktion än vanliga möten. Långa möten ställer stora krav på att hålla energin och uppmärksamheten uppe medan workshops kräver kompletterande verktyg för att generera, arbeta med och prioritera idéer och åsikter. Alla med sina utmaningar och möjligheter.