2021-12-29

Vi söker en kansli/utvecklingschef och en ekonomi/IT-chef

Har du erfarenhet av förändringsledning och tycker om att engagera människor runtomkring dig? Eller är du en naturlig ledare med bakgrund inom ekonomi och IT? Då kanske du är vår nya kansli/utvecklingschef eller ekonomi/IT-chef.

Vi är en politiskt styrd medlemsorganisation för de 33 skånska kommunerna med en styrelse som består av politiker från våra medlemmarna. Vårt uppdrag är att samordna, samverka och vara en samlad röst för Skåne. Detta för att våra medlemmar ska kunna nyttja sin gemensamma styrka.

Nu bygger vi en ny ledningsstruktur bestående av Förbundsdirektör, Kansli- och Utvecklingschef, Ekonomi-/IT-chef och Ledningsstrateg. Tillsammans med övriga avdelningschefer  kommer staben att strukturera, utveckla och kvalitetssäkra förbundets interna och externa processer. Uppdragen för Skånes Kommuner drivs genom de av medlemmarna utsedda strategiska nätverken.

Kansli/utvecklingschef

Har du erfarenhet av förändringsledning och tycker om att engagera människor runtomkring dig? Har du en utbildningsbakgrund inom till exempel statsvetenskap, kommunikation eller juridik och har byggt upp din karriär med ledande roller inom offentlig sektor, framförallt i kommunal verksamhet, i nära samarbete   med politiken? Skånes Kommuner utvecklar sin verksamhet och söker nu en Kansli-och Utvecklingschef. Vi söker dig som vill vara med och skapa ett ökat medlemsvärde för de 33 skånska kommunerna.

Läs mer om tjänsten som kansli/utvecklingschef. Vi ser fram emot din ansökan så fort som möjligt.

Ekonomi/IT-chef

Är du en naturlig ledare med bakgrund inom ekonomi och IT? Har du erfarenhet inom kommunal verksamhet och är sugen på att vara med och skapa värde för de skånska kommunerna? I rollen som Ekonom-/IT-chef på Skånes Kommuner har du en mycket betydelsefull roll i en ny ledningsstruktur där du kommer att agera omvärldsbevakare inom ekonomiområdet och ha stora möjligheter att professionellt paketera ekonomifunktionen.

Läs mer om tjänsten som ekonomi/IT-chef. Vi ser fram emot din ansökan så fort som möjligt. 

 

 


Sidansvarig

Nina Mårtensson

Förbundsdirektör