Lärarnas skolutvecklingskonferens

Lärarnas skolutvecklingskonferens i Skåne vänder sig till forsknings- och skolutvecklingsintresserade lärare, förskollärare och skolledare. Syftet är att skapa en arena för professionellt lärande där deltagarna kan dela och på så sätt fördjupa sina kunskaper och frågeställningar.

Till konferensen söker man sig inte med färdiga svar, utan för att man vill få stöd i att utveckla det vetenskapliga förhållningssättet, att sätta ord på det man gör och diskutera detta med andra. Vårt mål är att det ska vara en arbetande, granskande och tänkande mötesplats.

2023 arrangerades konferensen för fjärde gången! Då sågs vi i Landskrona. Första gången var 2017 och därefter har konferensen återkommit vartannat år. Under konferensen varvas keynotes med presentationer och diskussioner av verkliga utmaningar, studier och lösningar. Intresset för konferensen har varit glädjande stor!

Nästa konferens, den femte i ordningen, är redan på gång att planeras! Den äger rum den 6 mars 2025 i Svedala! Boka dagen redan nu och håll utkik efter mera info. Är du nyfiken på att vara med och presentera på nästa Lärarnas skolutvecklingskonferens? Vill du veta mer eller skicka in din ansökan hittar du information här.

Den 6 mars 2024 sker releasen av förra konferensens texter utifrån de presentatörer som gick vidare och skrev en fördjupande, analyserande artikel om sitt utvecklingsarbete, Syntes23. Releasen av Syntes23 är också en kickoff för arbetet mot nästa Lärarnas skolutvecklingskonferens 2025! Från och med den 6 mars 2024 hittar du info och tips här hur du kan ansöka om att få vara med och presentera på Lärarnas skolutvecklingskonferens 2025 #LSK25.

Konferensen arrangeras av Skånes Kommuner FoU Skola.

Logga för Lärarnas skolutvecklingskonferens


Relaterat material

Lärarnas skolutvecklingskonferens – Syntes23 Utbildning, 2024-03-05

Ladda ner

Lärarnas skolutvecklingskonferens – Syntes 2021 – WEBB Utbildning, 2022-01-21

Ladda ner

Sidansvarig

Malin Bardenstam

Vetenskaplig ledare